Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley újra musical színésznő lesz!

2010.03.05

Ashley újra musical színésznő lesz!

Úgy látszik, Ashley Tisdale szíve jobban húz a zenéhez mint a színészkedéshez, mert a High School Musical után most újra egy musicalben fog játszani!


Mivel ugye Hollywood kifogyott a friss ötletekből, ezért most éppen azt találták ki, hogy az 1989-es vígjátékot, a Tini boszorkányokat dolgozzák fel, amiben Ashley lesz a főszereplő. A vicces az, hogy az eredeti változatban a főszereplő, Robin Lively nem is énekelt, ám a HSM sztár kedvéért átírták az egész filmet.

Eredetileg csak a többi lány énekelt, de aztán a stúdió rájött, hogy én tudok énekelni, és ezért teljesen átdolgozták a forgatókönyvet, hogy inkább musical legyen. A forgatást a tervek szerint év végén kezdjük… Nagyon várom már, szerintem nagyon jó móka lesz! Az eredeti film rajongói imádni fogják a filmet, ami amúgy modernizálva lesz.

A film egyébként egy olyan magányos gimis lányról szól, aki varázserejét felhasználva népszerűvé válik és még a suli legmenőbb pasiját is elbűvöli.  Kíváncsian várjuk a végeredményt, reméljük ez jobban sikerül majd mint a legtöbb filmfeldolgozás…

Forrás:http://profile.ak.fbcdn.net/object3/2010/20/n76215099097_2902.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.