Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zac Efron szerint nem ér SEMMIT a Disney sztárság

2009.10.09

Zac Efron szerint nem ér SEMMIT a Disney sztárság.!

Lassan itt a novemberi IM, és nincs ez másként Amerikában sem: lassan itt vannak a novemberi magazinok, köztük a Nylon Guys Magazine is, aminek címlapján nem más figyel, mint Zac Efron. Persze, egyértelmű: nem bírtuk ki, hogy bele ne lessünk a lapba.

Zac Efron, a zenéről: „Állandóan énekeltem. Volt, hogy hallottam valamit a rádióban, és egyszerűen csak azonnal tudtam, hogy kell előadni: tökéletes intonációval, egyetlen hamis hang nélkül.

De eszembe se jutott, hogy erre arcoljak: elvégre semmit nem tettem azért, hogy ez így legyen. A családom ki is volt akadva rendesen: folyton azzal jöttek, hogy álljak le, elég volt a dalolásból.”

… a Disney-féle hírnévről: „Jobb, ha bele se éled magad. Egyszerűn nem valódi dolog… arcképed a tolltartókon meg az egész… nem olyasmi, amit megoszthatnál a barátaiddal.”

…arról, amikor a színészek albumot adnak ki: „Ha bárki is feltenné magának a kérdést, hogy valóban szükség van-e ezekre a dolgokra, kábé semmi se lenne, amit ma is hallgathatunk. Ha nincs benne szíved-lelked, ne csináld. És soha ne csináld a pénzért. Ez az én filozófiám.”

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.