Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zac komoly férfi akar lenni!

2010.07.12

Zac komoly férfi akar lenni!Ezt szeretné elérni az új filmjével.Ki szeretne törni a tinisztár imázsból.

Kép A Charlie St. Cloud halála és élete című misztikus-romantikus dráma remek lehetőség Zac számára, hogy kitörjön a tinisztár-imázsból. Ennek a filmnek a kedvéért még a Footlose című zenés-táncos film főszerepéről is lemondott.

Zac ezt nyilatkozta:"Pont ilyen szerepre vágytam, ahol valódi érzelmeket kell kifejezni, és a történet során fejlődni képes a karakter!" - mesélte Zac.

A történet szerint Charlie St. Cloud szeretett öccse halála után teljesen összeroppan, és nem tud semmit kezdeni az életével. Amikor berobban az életébe a szerelem döntenie kell, hogy otthon marad az öccse emlékével, vagy tovább lép és elutazik a lánnyal. A mi kis hazánkba szeptember 2-án érkezik a film, de Amerikában július 30-án már vetítésre kerül. Sok sikert Zac!

Forrás:starity.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xoxo

(ZacEfron legnagyobbja<3&#9829;, 2010.08.26 17:39)

wégülis örülök, hogy a Charlie St. Cloud halála és élete című misztikus-romantikus dráma főszereplője ő lesz. :-) de én azt mondom h attól még a másikat is elwállalhatta wolna. legalább is én biztos h megnéztem wolna. így már kérdéses. :P szerintem Zac nagyon jó színész (leszámítwa, h nem is ő énekel amikor énekel :D ) és tök simán elwállalhatta wolna azt is.. biztos sokan nézték wolna meg.. de addig is nagy kíwáncsisággal wáeom a Charlie St. Cloud halála és élete című misztikus-romantikus drámáját, és azt hogy még milyen filmekben fog feltűnni. :) <333