Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zac Tom Cruise-tól vett motorleckéket :)

2010.08.12

Akármilyen különös, de Zac Efron egy lassan veteránnak számító színésztől, Tom Cruise-tól tanult motorozni.

Zac Efron
Az ifjú szívtiprónak fogalma sincs, miért részesült ebben a kitüntetésben – de az az igazság, hogy nem is akarja tudni. A dolog úgy esett, hogy a két sztár összefutott egy filmpremieren, Tom megkérdezte Zacet, tud-e motorozni, és amikor nemleges választ kapott, meghívta magához gyakorolni. Cruise megmutatta a hangárt, ahol tucatnyi motorja sorakozik, elmagyarázta az erőgépek működését, majd felültette Zacet az egyik benzinfaló nyergébe, és megkezdődött a lecke. Említést érdemel, hogy Tom nem valamelyik értékes kétkerekűjét – egy Ducatit vagy egy olyan Triumphot, amilyet a Mission: Impossible-filmekben használt – bocsátotta Zac rendelkezésére, hanem egy no name füstokádót, amit nem sajnált.
Nyilván.
Zac Efront legközelebb szeptember 2-től láthatjuk a Charlie St. Cloud halála és élete című romantikus-misztikus drámában, amelyben olyan fiatalembert alakít, akinek egy tragédia után választania kell az örökös gyász és a szerelem között. Ennek persze az égvilágon semmi köze a fenti sztorihoz, csak akartuk, hogy tudjátok. :)

Forrás:Neon.hu :D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xoxo

(ZacEfron legnagyobbja<3&#9829;, 2010.08.26 17:29)

nincsmiit. (: persze h benézek. ez a kedwnc oldalam.:) &#9829;

(: köszi

(Yvett{szerki}, 2010.08.26 11:54)

hát igen :) én is nemrég hallottam,hogy a filmekben nem Zac énekelt.
köszii Zac Efron legnagyobbja a hozzászólást :) Nézz be máskor is
xoxo:Yv.

xoxo

(ZacEfron legnagyobbja<3&#9829;, 2010.08.26 11:23)

wow..nemgondoltam. de ügyi. :)
amugy azt tudtad hogy a hsm-be nem is ő énekel?? én most tudtam meg. azért csalódtam egy kicsit.. Drew Seeley: Legismertebbé azonban Troy Bolton énekhangjaként vált, akinek dalait nemcsak a High School Musical koncertturnén, de a filmben is énekelt. keressétek meg google-be a srácot.. azthittem zac énekel.. :'(
ird meg a véleményed..
xoxo