Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zac új filmet forgat!!

2010.11.13

Zac új filmet forgat,The Lucky One-t amiből már meg is jelent két kép.A filmben egy őrmestert alakít akit Logan Thibaultnak hívnak.Az ő szerepe szerint beleszeret egy lányba akit csak egyszer látott,de szerez róla egy fényképet és elhatározza hogy megtalálja a lányt.Zacet teljesen más külsővel láthatjuk mint amit megszoktunk tőle:rövid haj,borosta,nagyon izmos test és tetkó is jellemzi.

A film 2012-ben lesz látható a mozikban :)

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhezKattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High blood pressure symptoms

(Aimmonitum, 2018.10.01 08:13)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-vrai/

High and Improper Blood Stress Symptoms

(Aclathyday, 2018.08.16 11:59)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-generique-prix-maroc/